Packa smart för en naturnära måltid med familjen

Allt fler familjer tar sig ut i naturen för dagsutflykter och längre turer. Är din familj en av dem är det bra att veta vad ni behöver ta med. Att äta ute i naturen är en speciell upplevelse som görs rolig och bekväm med rätt utrustning.

Valet av utrustning är till största del beroende av vad ni ska göra. Mat kan tillagas och ätas på olika sätt beroende på era ambitioner. Hos https://lightmyfire.com/se/ hittar du det mesta du behöver för att njuta av en måltid i naturen. Bra utrustning kan användas på olika sätt och du behöver inte begränsa dina måltider till de enklaste alternativen. Många produkter har flera funktioner för att du ska ha med dig allt du behöver utan att ha med dig för mycket. Genom att välja rätt är det enkelt att testa något nytt och utmana dina erfarenheter av matlagning i det fria. Det ökar möjligheterna att ge dig ut i naturen med familjen och gör dessutom upplevelsen mer bekväm för alla. Med lätta material och bra design är de dessutom enkla att packa ner och bära med dig, något som är särskilt uppskattat när mycket packning ska tas med på längre turer.

Välj rätt utrustning för dig

pexels-rachel-claire-4846377 (1)Beroende på typ av mat ni väljer att ta med är det bra att anpassa utrustningen. Det finns hela paketlösningar att välja mellan liksom enskilda delar. En finurlig spork är en kombinerad sked, gaffel och kniv. Matlådor förvarar maten, men kan även separeras för att bli en tallrik och en skål. En ihopfällbar mugg kan användas som måttsats, medan en annan modell kommer med sugrör. En skärbräda är designad för att även fungera som en sil. För dig som vill laga mat över eld är det viktigt att vara förberedd. Ett tändstål i kombination med bra tändved är ett bra sätt att göra upp eld.

Skapa hållbara naturupplevelser

Vistelse i naturen skapar ett intresse och omtanke för det som finns där. Därför tar vi ansvar för de platser vi besöker, städar upp efter oss och väljer bara utrustning. Produkternas material har stor betydelse för både dig och naturen. Därför är utrustningen tillverkad av hållbara material. Biobaserad plast tillverkas av växter eller annat biologiskt material, vilket bidrar till hållbarhet.